Opskrifter
Bradepandekager: Feriekage med fersken og kokos
Søndag, 21. februar 2016af Heinrich Svanborg, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Familie Journals læsere har masser af skønne opskrift. Her får du opskriften på Heinrichs feriekage.
(Hel bradepande)
Det skal du bruge til kage med ferskner og kokos
4 æg
500 g sukker
300 g flydende margarine
250 g gulerødder
240 g henkogte ferskner
250 g kokosmel
350 g mel
3 tsk. natron
1 spsk. vaniljesukker
Glasur:
200 g flormelis
1 spsk. vand
Sådan laver du kage med ferskner og kokos
Rør æg, sukker og margarine godt sammen.
Riv gulerødderne og blend fersknerne.
Kom gulerødder, ferskner og kokosmel i.
Bland mel, natron og vaniljesukker og vend det i dejen.
Kom dejen i en bradepande på 30 x 40 cm beklædt med bagepapir og bag den nederst i ovnen ved 175° i 50 min.
Rør flormelis og vand sammen, fordel glasuren over den kolde kage og drys evt. med kokosflager.