Ingredienser til muffins med champignon og bacon
100 g bacon i tern
1 spsk. smør
150 g champignon i skiver
120 g mel
½ tsk. bagepulver
1 æg
125 g ricotta
Fremgangsmåde til champignonmuffins
Rist bacontern og champignon i smørret og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Bland mel og bagepulver og vend bacon og champignon i. Pisk æg og ricotta sammen og rør det i melblandingen. Rør godt, til dejen er glat, og kom den i 6 muffinsforme. Bag ved 180° i 25 min. og server dem lune.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Madmuffins
Foccacia med tomater og rosmarin
Spinatbrød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)