(8 store muffins)
½ rødløg
1 rød peber
1 pose babyspinat, 75-100 g
20 g smør
2 dl Cheasy fraiche
4 æg
350 g mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
Skær rødløg og peberfrugt i små tern og svits dem møre i lidt af smørret. Pisk æg og Cheasy fraiche sammen. Smelt resten af smørret og hæld det i. Bland mel, bagepulver og salt og rør det i æggeblandingen. Tilsæt grønsager. Fordel dejen i muffinsforme og bag på midterrillen 15-20 min. ved 200°. Jo større muffins, jo længere bagetid.
Tip: Dejen kan tilsættes salatost i tern og skinketern.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Små sandwich med krabbe
Broccoli og ricottasoufflé
Linsesuppe med muffins
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)