Chokoladekage med mascarpone
Ingredienser til chokoladekage med mascarpone
Bund
8 digestivekiks (ca. 125 g)
50 g blødt smør
Fyld
200 g hvid chokolade
100 g mørk chokolade med mint
1½ dl piskefløde
250 g mascarpone
Pynt
25-50 g hasselnødder
Fremgangsmåde til chokoladekage med mascarpone
Vi elsker chokoladekage!
Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.Se vores chokolade-kager her >>
Læg kiks og smør skåret i mindre stykker i en foodprocessor eller blender og kør, til det er blandet. Tryk blandingen ud i en form med løs bund ca. 20 cm og stil den koldt.
Fyld: Hak chokoladen i mindre stykker. Kog fløden op, tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør langsomt til chokoladen er smeltet. Kom mascarponen i en skål og rør chokoladeblandingen i. Bred fyldet ud i formen. Stil kagen i køleskab mindst 6 timer.
Halvér nødderne og rist dem på en pande eller i mikroovn. Køl nødderne af. Tag kagen ud af formen og pynt med nødderne.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Bagt cheesecake
Cheesecake med blåbær
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)