(15 stk.)
175 g chokoladecookies
1 lille æg
Fyld
400 g neutral flødeost
300 g vaniljekvark
¾ dl sukker
2 æg
100 g lys chokolade
2 dl syltede kirsebær
2 spsk. lage fra kirsebærrene
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Knus chokoladecookies, tilsæt æg og arbejd dejen sammen. Tryk dejen ud i portionsforme og bag dem 8 min. ved 175°. Rør flødeost og vaniljekvark sammen og tilsæt æggene et ad gangen. Smelt og afkøl chokoladen. Fyld formen halvt op med osteblandingen. Tag lidt kirsebær fra til pynt. Fordel chokoladen og kirsebærrene i formene og pynt til sidst med kirsebær. Sæt kagerne på nederste rille i en 175° varm ovn og bag dem 12 min. Fyldet behøver ikke være stift, det stivner under afkøling. Afkøl ved stuetemperatur og sæt dem derefter i køleskab mindst en time inden servering.
Bageopskrift: Aase Dotterud, Mette Sundsbø og Tine BA
FINE HJERTER TIL VALENTINSDAG
Lav de fineste 3D hjerter! Brug dem som dekoration på kagen eller nyd dem sammen med din yndlings-dessert. Formen koster 179 kr., kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kærlighedskager
Mørk chokoladekage med appelsin
Chokoladeboller
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)