Fersken-puffere
(4 pers.)
2 plader butterdej
1 æg
2 spsk. flormelis
15 g smør
1 dåse ferskner
Lidt kanel
2 spsk. flydende honning
Tilbehør
Lidt cremefraiche 38% - evt. rørt med ferskensaften
TIP
Skal der serveres alkohol til retten - så prøv:
Muscat de Rivesaltes
Tænd ovnen på 225°. Del hver butterdejsplade i to, pensl med æg og drys lidt flormelis. Sæt dem på bagepapir og giv dem 10 min. i ovnen. Hæld væden fra fersknerne, gem den evt. til cremefraichen. Skær fersknerne i både og læg dem på de forbagte butterdejsplader, drys med kanel og hæld honning over. Sæt dem i ovnen 5-10 min., til de bobler. Server med cremefraiche, evt. rørt op med ferskenlagen.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
ER DU TIL MORMORMAD?
Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.
Server eventuelt retten til en gæstemiddag med...
Laks med fennikelsalat til forret
Roastbeef med peberrodsknas til hovedret
Se også...
Desserter til de voksne
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)