Roastbeef med peberrodsknas
(4 pers.)
700 g roastbeef filét
3 spsk. friskrevet peberrod
1 spsk. dijonsennep
3 spsk. cremefraiche 38%
2 skiver brød
uden skorpe
1 helt hvidløg - delt i fed med grønt på
4 kviste timian
4 spsk. smeltet smør
Olie
Salt og peber
1 kg små, vaskede kartofler
1 usprøjtet citron
2 spsk. olivenolie
Tilbehør
Grøn salat med avocado og mango
TIP
Skal der serveres vin til retten - så prøv:
Cotes du Rhone
Bland peberrod med sennep, cremefraiche, smuldret brødkrumme, salt og peber, 1 knust fed hvidløg, timianblade og smeltet smør. Gnid stegen med olie og smør peberrodsblandingen på. Kom den i et ildfast fad og læg de hele fed hvidløg ved. Sæt stegen i ovnen ved 200° i 35 min.
Skær kartoflerne i kvarte og bland med revet citronskal, olivenolie, salt og peber. Kom dem i ovnen sammen med stegen. Lad dem evt. stå i ovnen, mens stegen hviler.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
ER DU TIL MORMORMAD?
Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.
Server eventuelt hovedretten med...
Laks med fennikel til forret
Fersken puffere til dessert
Se også...
Tærter til hverdag og fest
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)