Gode småkager
125 g smør
140 g havregryn
125 g sukker
100 g nødder (f.eks. hassel- og valnødder)
60 g solsikkekerner
2 spsk. sirup
2 spsk. fløde
200 g chokolade
Hak nødderne. Smelt smørret i en gryde, tilsæt nødder og alle de øvrige ingredienser og bland massen godt sammen. Fordel blandingen i en bradepande på 20 x 40 cm beklædt med bagepapir og bag bunden ved 175° i 20 min., til den er gyldenbrun. Smelt chokoladen og fordel den over den afkølede bund. Skær kagen i mindre stykker, når chokoladen har sat sig.
Bageopskrift: Åse Østerby
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Toppe med trøffel
Sprøde cookies med kokos
Kokoskager med syltetøj
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)