Grillede frugtspid
8 jordbær
2 skiver ananas
2 abrikoser
2 spsk. rørsukker
1 usprøjtet lime
3 spsk. cointreau
250 g mascarpone
1 spsk. flormelis
1 vaniljestang
4 spid
Skyl jordbærrene, skær ananasskiverne i 4 og halver abrikoserne. Kom frugten i en frysepose og drys med sukkeret. Skær den grønne skal af med en kartoffelskræller og pres saften af limefrugten. Bland limesaft og skal med cointreau, hæld det over frugterne og lad det trække på køl i mindst en time, gerne længere. Rør mascarponen med flormelis og kornene fra vaniljestangen og stil det på køl. Kom frugterne på spid, gril dem 3-4 min. på hver side og server med den kolde mascarponecreme.
Tip: Kog evt. marinaden ind, til den begynder at tykne, og dryp den over spiddene, når de er grillet.
Opskrift: Kristina Marckmann
GODT TIL GRILLEN
Lyse sommeraftener og lækker grillmad hører sammen: Her får du 18 lækre opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til grillen - se opskrifter her
Find flere opskrifter her...
Hot bananasplit
Kirsebærsandwich
Smuldretærter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)