Hurtig abrikoskræs
100 g tørrede abrikoser
2 spsk. sukker
1 spsk. vand
1 usprøjtet lime
250 g mascapone
20 små chokoladeskåle
1 spsk. kakao
Skær eller klip abrikoserne i tynde strimler og kog dem op med sukker, vand, revet limeskal og saft. Lad det småkoge, til sukkeret er helt smeltet, og lad det afkøle. Rør abrikoserne i mascaponen og kom blandingen i en sprøjtepose. Kom abrikoscremen i chokoladeskallerne, drys med kakao og server.
Opskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Risklatter
Banan-chokoladekopper
Kolde kokoskys
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)