(8-10 stk.)
1 rulle kølet butterdej
Fyld
100 g marcipan
2 spsk. flormelis
3 æggehvider
4 spsk. abrikos- el. appelsinmarmelade
Fold butterdejen ud. Udstik den i cirkler lidt større end linseforme og læg dejen i formene. Hviler, mens fyldet laves.
Fyld: Riv marcipanen groft og rør den sammen med flormelis og æggehvider. Læg lidt marmelade i bunden af hver linse og marcipanfyldet ovenpå. Skær resten af dejen i strimler og læg dem over marcipanfyldet. Bag kagerne på midterrillen ca. 15 min. ved 200°.
De smager bedst lune, men kan i øvrigt fryses.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Scones med kanel og hasselnødder
Linser og medaljer
Chokolademuffins
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)