Scones med kanel og hasselnødder
(16 stk.)
200 g hvedemel
50 g finthakkede hasselnødder
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
25 g sukker
½ tsk. salt
60 g koldt smør
1½ dl mælk
25 g hasselnøddeflager
Bland mel, nødder, bagepulver, kanel, sukker og salt og hak smørret i melblandingen. Rør mælken i og saml dejen med let hånd. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse på et melstrøet bord og udstik den i 6 cm cirkler med en udstikker eller et glas. Læg cirklerne på en plade med bagepapir, pensl med mælk og drys med nøddeflager. Bag sconesene ved 200° i 8-10 min., til de er gyldne.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fyldte nøddeboller
Briocher med hindbærsyltetøj
Morgenscones
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)