Julekuglekager
Ingredienser til julekuglekager
250 g hvedemel
100 g smør
4 spsk. sukker
1 æg
1 usprøjtet appelsin
100 g farvede bolsjer
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Sådan gør du
Smuldr smørret i melet og tilsæt sukker og 1 spsk. revet appelsinskal. Rør ægget i og saml dejen med 3 spsk. appelsinsaft. Rul dejen i 5 mm tykkelse og udstik 6 cm store cirkler. Udstik små mønstre/huller i cirklerne, prik et hul i hver til ophæng og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne ved 180° i 10 min. Knus bolsjerne. Tag bagepladen ud og fyld hullerne (ikke dem til ophæng) med knuste bolsjer. Bag kagerne i yderligere 5 min., til de er gyldne, og bolsjerne er smeltede. Lad kagerne afkøle på bagepladen. Sæt bånd i og hæng dem på en gren eller juletræet.
Opskrift: Kristina Marckmann
Juletræet med sin pynt
Masser af fine håndarbejdsopskrifter, der viser dig, hvordan du laver hjemmelavet pynt til juletræet...