Kokoskager med mandler
Ingredienser til kokoskager med mandler
(30 stk.)
50 g mandler
50 g smør
2 æg
80 g rørsukker
160 g kokosmel
1 usprøjetet lime
50 g mørk chokolade
Fremgangsmåde til kokoskager
Smut mandlerne, hak dem fint. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen i en skål og rør mandler, kokosmel, 2 spsk. fintrevet limeskal og smør i. Sæt massen i små klatter på en plade med bagepapir og tryk dem let flade. Bag kagerne ved 200° i 12 min. og lad dem køle på pladen. Smelt chokoladen og dekorér kagerne.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Små bærtærter med kokos
Kokosgifler
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)