Opskrifter

Lakridscupcakes

Lørdag, 7. juli 2018af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger. Foto: Carina Krüger.
Disse små lakridscupcakes er ikke bare utroligt flotte, men smager også herligt - lakridselskerne vil uden tvivl blive ellevilde!

Ingredienser til lakridscupcakes:

(10 stk.)

140 g blødt smør
140 g brun farin
2 spsk. lakridssirup
2 æg
140 g mel
1 tsk. bagepulver
½ dl fløde
1 dl hindbærmarmelade

Prøv også: En anden opskrift på lakridscupcakes

Frosting:
300 g flormelis
100 g blødt usaltet smør
1 spsk. mælk
½ tsk. vaniljeessens
1 spsk. lakridssirup
12 hindbær

Se også: Hindbærkage med mandel-lakridsbund

Fremgangsmåde:

Rør smør, farin og lakridssirup godt sammen og rør æggene i et ad gangen.
Bland mel og bagepulver og vend det i dejen skiftevis med fløden.
Kom dejen i 10 forme, kom en skefuld hindbærmarmelade i midten af hver og bag dem ved 175° i 20 min.
Pisk flormelis og smør sammen og del blandingen i to portioner.
Rør mælk og vanilje i den ene portion og lakridssirup i den anden.
Kom begge portioner i samme sprøjtepose med stjernetylle, en skefuld af hver skiftevis, så farverne ikke blandes, og dekorér kagerne.

Prøv også: Cupcakes med nutella-topping