Marcipan-chokoladekage
(8 pers.)
200 g mørk chokolade, 56%
100 g sukker
4 æggehvider
100 g sukker
4 æggeblommer
200 g Odense Bagemarcipan
75 g hvedemel
Flormelis
Frisk frugt
Chokoladen hakkes fint og smeltes med sukker i en skål over vandbad. Æggehvider og sukker piskes op. Æggeblommer og de piskede æggehvider røres i den smeltede chokolade, og til sidst vendes revet marcipan og hvedemel i chokolademassen.
Chokolademassen hældes i en smurt randform og bages ved 180° i 30-35 min. Chokoladekagen vendes ud af formen, når den er afkølet. Kagen drysses med flormelis og dekoreres med masser af frisk frugt.
Madopskrift: Odense Marcipan
Find flere opskrifter her...
Chokoladebrownie med cappuccinocreme
Trippelchokoladekage
Små chokoladetærter med pekannødder
Find flere chokoladefristelser her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)