(Ca. 24 stk.)
150 g smør
½ spsk. pulverkaffe
1½ dl mælk
2 æg
3 dl sukker
4½ dl hvedemel
2 spsk. kakao
2 tsk. vaniljesukker
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Mokkacreme
100 g smør
3 dl sukker
2 spsk. kakao
2 tsk. vaniljesukker
1 pasteuriseret
æggeblomme
½ dl stærk, kold kaffe
Pynt
Mokkabønner
Smelt smørret og afkøl det. Rør pulverkaffen ud i mælken og kom den i smørret. Pisk æg og sukker til en æggesnaps. Bland mel, kakao og vaniljesukker og rør det forsigtigt i æggeblandingen skiftevis med smørblandingen. Beklæd en bradepande på ca. 25 x 30 cm med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen i ovnen ved 200° i 20 min.
Smelt smørret til cremen og afkøl det. Bland sukker, kakao, og vaniljesukker og rør smør og æggeblomme i. Tilsæt kaffen lidt ad gangen og rør godt, afkøl cremen, til den tykner. Flæk kagen og læg cremen imellem og smør resten på toppen. Stil kagen koldt, til cremen er stivnet. Skær kagen ud i ca. 24 stk. og pynt med mokkabønner.
Bageopskrift: All Over Press
SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG
De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mørk chokoladekage med appelsin
Chokoladekager med flødeost
Muffins med chokolade
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...