Opskrifter
Muffins med hindbær og citroncreme
Onsdag, 29. juni 2016af All Over Press, Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Uhm! Hjemmebagte muffins er altid en sikker vinder på kagebordet. Disse er med hindbær og serveres med en dejlig citroncreme.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/article/hindbaermuffins.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(12 stk.)
Det skal du bruge til muffins med hindbær og citroncreme:
75 g smør el. margarine ½ dl mælk 2 æg 125 g sukker 150 hvedemel 1½ tsk. bagepulver 2 tsk. vaniljesukker 2 dl hindbær Citroncreme: 2 æggeblommer ½ dl piskefløde 40 g sukker 1 usprøjtet citron 1 spsk. smør Prøv også: Muffins med æbler
Sådan laver du muffins med hindbær og citroncreme
Citroncreme: Kog forsigtigt æggeblommer, piskefløde, sukker og 1 spsk. citronsaft op under omrøring, til det begynder at tykne. Tag gryden af varmen og lad cremen køle lidt af, inden smørret og 1 tsk. finrevet citronskal røres i. Smelt smørret, rør mælken i og lad det køle lidt af. Muffins: Pisk æg og sukker til en luftig masse. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker. Kom skiftevis melet og mælkeblandingen i æggene. Fordel dejen i 12 muffinsforme, sæt evt. 2 forme ind i hinanden, så de holder formen. Fordel citroncreme og hindbær på kagerne og bag dem ved 200º i ca. 15 min. Prøv også: Citrontærte
![](https://imgix.familiejournal.dk/fj_300x250px_abo_1214_1kor.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy)