Opskrifter
Muffins med hindbær og citroncreme
Onsdag, 29. juni 2016af All Over Press, Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Uhm! Hjemmebagte muffins er altid en sikker vinder på kagebordet. Disse er med hindbær og serveres med en dejlig citroncreme.
(12 stk.)
Det skal du bruge til muffins med hindbær og citroncreme:
75 g smør el. margarine ½ dl mælk 2 æg 125 g sukker 150 hvedemel 1½ tsk. bagepulver 2 tsk. vaniljesukker 2 dl hindbær Citroncreme: 2 æggeblommer ½ dl piskefløde 40 g sukker 1 usprøjtet citron 1 spsk. smør Prøv også: Muffins med æbler
Sådan laver du muffins med hindbær og citroncreme
Citroncreme: Kog forsigtigt æggeblommer, piskefløde, sukker og 1 spsk. citronsaft op under omrøring, til det begynder at tykne. Tag gryden af varmen og lad cremen køle lidt af, inden smørret og 1 tsk. finrevet citronskal røres i. Smelt smørret, rør mælken i og lad det køle lidt af. Muffins: Pisk æg og sukker til en luftig masse. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker. Kom skiftevis melet og mælkeblandingen i æggene. Fordel dejen i 12 muffinsforme, sæt evt. 2 forme ind i hinanden, så de holder formen. Fordel citroncreme og hindbær på kagerne og bag dem ved 200º i ca. 15 min. Prøv også: Citrontærte