Opskrifter

Opskrift på tre slags julemandler

Torsdag, 15. november 2018af Kristina Markmann og Hanne Wind-Hansen, foto Carina Krügerfoto Carina Krüger
Denne opskrift på tre forskellige slags julemandler er både let at lave, dekorativ og så smager julemandlerne dejligt.

Ingredienser:

100 g hvid chokolade

100 g mandler

1 spsk. lakridspulver

2 spsk. hindbærstøv

1 spsk. kakao

Ingen jul uden honninghjerter. Prøv denne lækre opskrift på honninghjerterne

Sådan laver du tre forskellige slags julemandler:

Hak chokoladen, smelt den over vandbad og vend mandlerne i.

Fordel mandlerne på en plade med bagepapir.

Drys med henholdsvis lakridspulver, hindbærstøv og kakao.

Sæt mandlerne køligt, til chokoladen har sat sig helt og læg dem i lufttæt æske.

Skønne småkager