(4 pers.)
250 g rabarberstilke
5 dl vand
125 g sukker
1 spsk. citronsaft
1 tsk. vanilje
Evt. 1 spsk. grenadine
Skær rabarberne i mindre stykker og læg dem i en gryde sammen med vand og sukker. Lad rabarberne koge under låg, til de er meget møre. Hældes i en finmasket sigte og drypper af. Lad det blive koldt. Smag til med citronsaft og evt. grenadine. Stil lagen i fryser et par timer og pisk den igennem et par gange under frysningen. Hæld slushen i glas og server med det samme.
Tip: Lagen kan også dybfryses, tages frem i god tid og piskes porøs.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FLOT RETROSTIL
Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Koldskål med hyldeblomst
Citrus-smoothie
Jordbærsmoothie
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)