Skotsk fudgekage
Ingredienser til skotsk fudgekage
300 g digestive kiks
180 g smør
400 g kondenseret mælk
1 dl sødmælk
450 g rørsukker
115 g smør
3 spsk. kakao
200 g blød nougat
Fremgangsmåde til skotsk fudgekage
Knus kiksene, bland dem med smeltet smør og tryk blandingen sammen i bunden af en 20 x 30 cm form beklædt med bagepapir. Kog kondenseret mælk, sødmælk, rørsukker og smør sammen og lad det koge under omrøring i 10 min. Kom blandingen i en røreskål, tilsæt kakaoen og pisk i 10 min. Lad blandingen køle af, hæld den over kiksebunden og stil den på køl i 1 time. Smelt nougaten, fordel den over kagen og stil den igen på køl, til den skal serveres.
Bageopskrift: Kirsten Viby
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Chokolade-fudge
Brownie-fudge tærte