Opskrifter

Skotsk fudgekage

Mandag, 26. august 2013af Redaktionen
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Kirsten Viby, Thorsø. Se hendes opskrift på skotsk fudgekage her

Ingredienser til skotsk fudgekage

300 g digestive kiks
180 g smør
400 g kondenseret mælk
1 dl sødmælk
450 g rørsukker
115 g smør
3 spsk. kakao
200 g blød nougat

Fremgangsmåde til skotsk fudgekage

Knus kiksene, bland dem med smeltet smør og tryk blandingen sammen i bunden af en 20 x 30 cm form beklædt med bagepapir. Kog kondenseret mælk, sødmælk, rørsukker og smør sammen og lad det koge under omrøring i 10 min. Kom blandingen i en røreskål, tilsæt kakaoen og pisk i 10 min. Lad blandingen køle af, hæld den over kiksebunden og stil den på køl i 1 time. Smelt nougaten, fordel den over kagen og stil den igen på køl, til den skal serveres.

Bageopskrift: Kirsten Viby

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Chokolade-fudge
Brownie-fudge tærte

Er du vild med de populære muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.

Mere med chokolade

Chokolade i desserter