Ingredienser til muffins med skovbær
(12 stk.)
125 g blødt smør
150 g sukker
75 g Ren Rå Marcipan med skovbær
3 store æg
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl mælk
Glasur
Flormelis og vand rørt sammen
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til muffins med skovbær
Rør smør, sukker og revet marcipan blødt og cremet og pisk herefter æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det sammen med mælk. Fordel dejen i muffinsforme og bag kagerne ved 175° i 20-25 min. Mærk efter med en gaffel, om kagerne er bagt. Afkøl kagerne på en bagerist og pynt med hvid glasur og blomster udstukket af marcipan og med en lille kugle hvid marcipan i midten.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Gulerodscupcakes
Cupcakes med skumfiduser og karamel
Klassiske blåbærmuffins
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)