Ingredienser til blåbær muffins
(24 stk.)
360 g mel
1½ tsk. bagepulver
½ tsk. natron
2 æg
370 g lyst rørsukker
3½ dl yoghurt
1 tsk. vaniljeessens
75 g smeltet smør
250 g blåbær (gerne frosne)
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til blåbær muffins
Bland mel, bagepulver og natron og pisk æg og sukker luftigt. Rør yoghurt, vaniljeessens og smør i æggesnapsen og bland med melet. Rør dejen godt igennem, til den er glat og uden klumper, og vend blåbærrene i. Fordel dejen i 24 muffinsforme og bag dem ved 175° i 25 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Muffins med hindbær
Birkesmuffins
Muffins med citron og passionsfrugt
Du kan finde mange flere muffins her
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)