Gulerodscupcakes
Ingredienser til gulerodscupcakes
(12 stk.)
140 g blødt smør
140 g brun farin
2 æg
140 g hvedemel
1 tsk. stødt kanel
1½ tsk. bagepulver
160 g fintrevet gulerod
30 g hakkede hasselnødder
50 g tørrede tranebær
Pynt
50 g hvid chokolade (el. farvet candy melts)
Orange farve til chokolade
Grøn farve til chokolade
Creamcheese icing
300 g flormelis
50 g blødt, usaltet smør
125 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til gulerodscupcakes
Pisk smør, farin og æg godt sammen og bland hvedemel, kanel og bagepulver. Vend melet i smørblandingen skiftevis med gulerødder, nødder og tranebær. Fordel dejen i 12 forme, bag dem ved 175° i 25 min. og lad dem afkøle.
Smelt chokoladen over vandbad og farv ¾ af den med orangefarve og ¼ med den grønne farve. Kom de to portioner chokolade i hver sit kræmmerhus og tegn 12, orange gulerødder med grøn top på et stykke bagepapir og lad dem tørre.
Pisk flormelis, smør, flødeost og vaniljesukker sammen til en glat icing, smør icingen på kagerne og pynt med chokoladegulerødderne.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Flere muffins og cupcakes...
Chokolademuffins
Cupcakes med
blomme og blomster
Verbenamuffins med
chokoladetop
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)