Ingredienser til små kys med hindbær
(16 stk.)
½ citron
4 æggehvider
220 g sukker
½ vaniljestang
1 tsk. hvidvinseddike
2½ tsk. majsstivelse
125 g hindbærsyltetøj
Creme
150 g mørk chokolade
4 dl piskefløde
Fremgangsmåde til små kys med hindbær
Gnid skålen med skærefladen på citronen. Kom æggehviderne i skålen og pisk, til de er halvstive. Tilsæt sukkeret ad 4 omgange, mens der piskes. Når massen er meget fast, piskes vaniljekorn og eddike i, og majsstivelsen sigtes i og piskes med. Fold 2 spsk. hindbærsyltetøj i marengsmassen og afsæt små toppe på bagepapir. Bag kagerne ved 150º i 1 time og afkøl dem. Hak chokoladen, bring 2 dl piskefløde i kog og rør chokoladen ud i fløden. Sæt cremen på køl, til den er smørbar. Pisk resten af fløden til skum og fold hindbærsyltetøjet i den. Kom chokoladecremen i en sprøjtepose og hindbærflødeskummet i en anden. Læg kagerne sammen to og to med de to slags creme imellem.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Marengstærte med stikkelsbær
Blåbærmarengs
Vi elsker muffins!