Ingredienser til småkager på pind
(12 stk.)
150 g hvedemel
125 g smør
50 g mandler
75 g lys muscovadosukker
¼ tsk. hjortetaksalt
Glasur
1 pasteuriseret æggehvide
1 tsk. citronsaft
175 g flormelis
Frugtfarve
1 spsk. kulørt
krymmel
Træpinde
Fremgangsmåde til småkager på pind
Hak mel og smør sammen til en grynet masse. Hak mandlerne fint og bland med sukker og hjortetaksalt. Tilsæt det hele i melmassen og ælt dejen godt igennem. Udrul dejen i 5 mm's tykkelse og udstik kagerne med en udstikker (ca. 6-7 cm). Læg kagerne på en plade med bagepapir og sæt en pind i hver. Bag kagerne midt i ovnen ved 200º i 10 min., til de er gyldne, og lad dem afkøle. Pisk æggehviden stiv med citronsaften og pisk flormelissen i lidt efter lidt. Del glasuren i flere portioner og rør frugtfarve i. Dekorér kagerne med glasuren og drys med krymmel.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Julemuffins
Himmelske honningkager