Æggesalat
2 dl cremefraiche 9%
1 spsk. karry
Salt og peber
3 hårdkogte æg
3 forårsløg
1 lille dåse majs
6 tørrede abrikoser
Tilbehør
Ristet rugbrød
Rør cremefraichen med karry, salt og peber og hak æggene i mindre stykker. Snit forårsløg og abrikoser fint og rør dem i karryblandingen sammen med æg og majs. Stil salaten på køl i en halv time og server på ristet rugbrød.
Madopskrift: Heidi Jensen
FARVERIGE MUFFINSFORME
Flotte muffinsforme i gul med bølget kant. Brug dem til dine hjemmelavede muffins, en lille forret eller en kugle is. Formene koster 129 kr. for 6 stk, og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Tre små nemme retter med sild
Kyllingesalat med broccoli og sprøde rugbrødschips
Blomkål med æg
Masser af retter til påskefrokosten
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)