Opskrifter
Asparges med grapefrugt
Onsdag, 1. juli 2015af Helle Brønnum Carlsen | Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Skøn salat med asparges, grapefrugt og hyldeblomstsirup - god til en let sommermiddag, men passer også glimrende til grill.
Opskrift på asparges med grapefrugt
(4 pers.)
12 hvide asparges
2 rosa grapefrugter
1 dl hyldeblomstsirup
4 skærme
Salt og peber
Prøv også: Asparges med hasselnøddedressing
Sådan laver du asparges med grapefrugt
Skræl aspargesene og skær de nederste 3 cm bort. Skær dem i 2 cm lang stykker og kog dem i saltet vand i 4 min. Hæld vandet fra.
Skræl grapefrugterne, pil de bitre, hvide hinder af. Skær fileter ud og skær dem i mindre stykker. Vend grapefrugten i hyldeblomstsiruppen.
Anret aspargesene i fire dybe skåle og hæld grapefrugtsiruppen over.
Dæk overfladen med små, hvide blomster fra skærmene. Drys med salt og peber.
Prøv også: Kylling med asparges