Bagels med røget fisk
1 røget makrel
1 bdt. purløg
1 spsk. kapers
1 spsk. citron
½ dl syrnet fløde
Salt og peber
50 g rucola
2 tomater
4 bagels
Befri makrellen for skind og ben. Klip purløgene og hak kapersene groft. Bland citronsaft og syrnet fløde med makrellen til en ensartet masse. Vend purløg og kapers i og smag til med salt og peber. Skyl rucola og tomater og skær tomaterne i skiver. Halvér de 4 bagels og fordel rucolaen på underne. Kom en god skefuld makrelsalat på hver, læg tomatskiverne og overne på.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMART DAMPBOKS TIL FISKEN
Den smarte dampboks fra SilikomArt er i 100% silkone, hvis egenskaber forhindrer fisken i at hænge ved formen. Boksen kan købes i shoppen (link fjernet)...
Find flere opskrifter her...
Bagels med korn
Bagel med torskerognssalat
Bagel med roastbeef og tatarsauce
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)