Bagte auberginesandwich med låg
(2 pers.)
45 min.
2 auberginer
Olivenolie
50 g smør
50 g hakkede foråsløg
50 g mel
2½ dl mælk
2 dl revet ost
Salt, peber og citronsaft
1 æg delt i blomme og hvide
Skær auberginerne i "skosåler" og salt dem 1 time, dup dem tørre. Pensl med lidt olie og grill under ovngrill i 10-15 min. Sauter løg i smør, bag af med melet og jævn med mælken. Smag til med ost, salt, peber og citron og leger med æggeblomme. Læg halvdelen af aubergineskiverne i et ovnfast fad og hæld massen over. Læg låg på. Pisk æggehviden stiv og læg over låget og drys med ost. Stil i ovnen ved 200° i ca. 15 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Mexicanske piroger
Brød med mayonaissesouffle