Opskrifter

Basilikumløg

Fredag, 20. november 2009af Redaktion
Sylteløg er kendt i grønsagspickles og i asieglasset, men her klarer de sig fint uden andet selskab end krydderier

600 g sylteløg
1 dl rørsukker
2 dl lys balsamicoeddike
3 dl vand
3 nelliker
2 laurbærblade
1 lille stykke hel kanel

Kog løgene lige netop møre i vand på 6-7 min. Hæld vandet fra og pil løgene. Kog sukker, balsamicoeddike, vand og krydderier op. Læg løgene i et glas og hæld lagen over. Læg låg på og lad løgene trække koldt 1 døgn, de kan holde en god uges tid. Spis løgene til stegt svinekød og roastbeef eller brug dem som et lille pift på en forretstallerken med tomater, pølse og skinke.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Se her, hvis du er i sylte-humør...
Syltede rødbeder med timian og hvidløg
Honningsyltede løg
Syltede valnødder
Syltede grønne bønner