Blødkogt æg med panchettaryttere
Ingredienser til blødkogt æg med panchettaryttere
(6 pers.)
6 tykke skiver groft brød
6 skiver panchetta
6 store æg
Fremgangsmåde til blødkogt æg med panchettaryttere
Skær brødet i stave og rist dem let i ovnen ved 200º.
Vikl panchetta om og steg rytterne færdig ved 200º i 10 min.
Bring vand i kog og kom æggene i, når det koger.
Kog dem i 5 min., lidt tilpasset størrelsen.
Servér med rytterne, der dyppes i det blødkogte æg.
Tip: Du kan bruge parmaskinke i stedet for den italienske bacon, panchetta.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Yoghurt med figenkompot
Pocherede æg med laks
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)