Pocherede æg med laks
Ingredienser til pocherede æg med laks
1¼ l vand
2 spsk. eddike
4 æg
4 sk. groft brød
2 dl cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
1 bdt. klippet dild
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
4 skiver røget laks
4 salatblade
Fremgangsmåde til pocherede æg med laks
Bring vand og eddike i kog og hold det lige under kogepunktet, så det ikke bobler. Slå æggene ud ét ad gangen i en kop, lav en hvirvel i vandet med en grydeske og hæld forsigtigt ægget i. Pochér æggene i ca. 3 min., tages op med en hulske og gentag med resten af æggene. Rist brødene og rør cremefraichen med sennep, dild, citronsaft og salt og peber.
Anret brødene med salat, en skive laks og et æg, hæld dressing over og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Øllebrød
Fuldkornsgrød med tørrede bær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)