Opskrifter

Frokosthorn

Søndag, 30. maj 2010af Redaktion
Sund og nem frokosthaps, der smager godt både varm og kold

(18 stk.)

25 g gær
3½ dl mælk
1 spsk. olie
1 tsk. salt
25 g hvedeklid
350 g mel
400 g hakket svinekød
60 g rasp
1 æg
2 dl mælk
½ revet løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. sambal oelek (chilipasta)
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
Æg til pensling
1 spsk. sesamfrø

Rør gæren ud i mælken og tilsæt olie, salt og klid. Rør melet i og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i ca. ½ time. Bland kødet med rasp, æg, mælk, løg, hvidløg og krydderier og rør farsen til en lind masse. Del dejen i 3 og rul dem ud i 3 mm tykke cirkler. Fordel farsen over cirklerne og skær hver cirkel ud i 6 trekanter. Rul trekanterne sammen og læg dem på en bageplade. Pensl med æg, drys med sesam og bag hornene midterst i ovnen ved 175° i 20 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv mere i samme stil...
Wraps med røget laks
Tunhapser
Pizzahorn