Opskrifter
Fuldkornsgrød med tørrede bær
Søndag, 20. januar 2013af Redaktion
Start dagen groft – det holder maven i form
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/januar/uge-3/mad/03-fuldkornsgroed-med-toerrede-baer-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til fuldkornsgrød med tørrede bær
(2 pers.)
60 g knækkede hvedekerner
1½ dl kogende vand
100 g bygflager
5 dl tranebærjuice
25 g tørrede tranebær
25 g tørrede blåbær
25 g mandelsplitter
Fremgangsmåde
Kom kernerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Kog bygflagerne op med juicen og tilsæt kornene med vand og bærrene. Lad grøden koge under omrøring, til den tykner, ca. 3-5 min. Tag grøden af varmen og server den drysset med mandelsplitter.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Frokostbrød med kerner
Pæremarmelade
Croque madame
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop