Opskrifter

Gode nødder

Søndag, 13. februar 2011af Redaktion
De ikke bare smager godt, de er også sunde og en lækkerbisken til den lille sult, der ofte kommer snigende ud på eftermiddagen

50 g mandler
50 g usaltede cashewnødder
50 g paranødder
50 g hasselnødder
1 spsk. olie
1 tsk. salt
2 tsk. garam masala
½ tsk. cayennepeber
75 g tørrede tranebær

Bland nødderne og varm olien godt op i en pande. Rist nødderne i olien i et par min., tilsæt krydderierne og lad det hele riste i yderligere et par min., mens der vendes godt rundt i blandingen. Lad nødderne afkøle lidt på et stykke køkkenrulle og bland dem med tranebærrene.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rodfrugtchips med paprika og aioli
Cajun popkorn
Sherrymarinerede valnødder




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)