Grillet forårssalat
200 g små gulerødder
1 bdt. asparges
1 bdt. forårsløg
100 g slikærter
Revet skal af ½ usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
2 spsk. rapsolie
½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g blandede spæde blade
Rengør gulerødder, asparges, forårsløg og ærter og grill dem et par min. på hver side på en grillpande ved middelhøj varme, så de stadig er sprøde. Bland citronskal, saft, olie, salt og peber og vend de grillede grønsager heri. Skyl salatbladene, anret dem med grønsagerne over og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SUPERFLOT BRØDBOKS
Brødboks i superflot 50-retrostil fra Ib Laursen der holder dit brød frisk og appetitteligt.
Klik her for at købe den fine boks i shoppen (link fjernet)...
Find flere opskrifter her...
Amerikansk salattallerken
Salat med tun og rabarber
Agurkesalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)