Grove pølsehorn
(24 stk.)
25 g gær
3 dl vand
2 dl kærnemælk
1 æg
1 tsk. salt
1 spsk. rapsolie
300 g grahamsmel
500 g hvedemel
½ dl ketchup
24 brunchpølser (el. 12 wienerpølser)
Rør gæren ud i vandet, tilsæt kærnemælk og pisk ægget sammen. Kom halvdelen af ægget i sammen med salt, olie og grahamsmel og rør godt. Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning et lunt sted i 1 time. Del dejen i tre og rul dem ud til cirkler i ½ cm tykkelse. Del hver cirkel i 8 trekanter og smør dem med ketchup. Rul en brunchpølse el. en halv wienerpølse ind i hver trekant og sæt dem på en plade med bagepapir. Lad pølsehornene efterhæve tildækket i 30 min. og bag dem ved 200° i 18 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Lækre idéer til madkurven
Find flere opskrifter her...
Pølseruller med salvie
Frokostbrød med bacon
Græskarboller med avocadosmør
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)