Hjemmesyltede ingefær
200 g ingefær
1 spsk. salt
1 dl risvinseddike
50 g sukker
Skræl ingefæren og skær den i meget tynde skiver evt. på et mandolinjern. Bland ingefærskiverne med salt og lad dem trække i 1 times tid. Skyl ingefærskiverne, dup dem tørre med et rent viskestykke og kom dem i et rengjort, skoldet glas. Kog eddike og sukker op og hæld den varme lage over ingefæren. Luk glasset til og opbevar det på køl.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Syltede rødbeder med estragon og løg
Pæremarmelade med gulerod og ingefær
Ingefærkager
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)