Italiensk morgensandwich
(2 stk.)
100 g pancetta i skiver (italiensk bacon)
1 spsk. smør
4 sk. filonebrød
1 forårsløg i skiver
4 sk. god, fast ost (f.eks. fontina)
2 æg
10-12 friske basilikumblade
Steg pancettaen sprød i smørret ved god varme og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Rist brødskiverne på den ene side på en varm grillpande. Vend brødskiverne, læg forårsløg og ost på og lad dem riste, til osten smelter.
Slå æggene ud og steg dem ved middelhøj varme, til hviden har sat sig, og blommen stadig er blød.
Læg brødene sammen med æg, pancetta og basilikumblade og server sammen med friske cherrytomater.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FLOT FRANSK SKÅL
Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Morgenkokotte
Bagel med torskerognssalat
French toast
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)