Krydret risotto
(4 pers.)
150 g risottoris
2-3 spsk. jordnøddeolie
½ l fiskesuppe
300 g melede kartofler
3 fed hvidløg
5 forårsløg
200 g tomater
uden indmad
1 bdt. purløg
Lidt knust, tørret chili
Sauter risene i lidt olie. Spæd med fiskesuppen og kog risene som til risotto. Kog kartoflerne meget møre i usaltet vand. Syd hvidløgene i jordnøddeolie og ælt dem sammen med kartofler, hakkede forårsløg, hakkede tomater, hakket purløg og lidt tørret chili. Serveres lun eller kold.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere mad fra de varme lande...
Mild, krydret fisk
Grillet svinekød i
krydret sovs
Tomatsalat med
peanutdressing
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)