(4 pers.)
4 små dorader
3 løg
3 fed hvidløg
2 spsk. jordnøddeolie
250 g tomater
2 cm ingefær
1 grøn chili
10 basilikumblade
10 mynteblade
Udben fiskene. Sautér hakket løg og hakket hvidløg i olien. Kom hakkede tomater i og steg til en grød. Tilsæt revet ingefær og hakket, grøn chili. Kom fyldet i fiskene sammen med basilikum og mynte. Giv skindet små snit. Sæt i ovnen ved 250° og dryp med olie. Steg i ca. 15 min., til skindet er sprødt, og fyldet kogt igennem.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere mad fra de varme lande...
Grillet svinekød i
krydret sovs
Tomatsalat med
peanutdressing
Krydret risotto
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)