Laksecarpaccio med parmesan
(4 pers.)
400 g fersk laksefilét med skind
25 g pinjekerner
2 spsk. olivenolie
Groftrevet skal af 1 usprøjtet citron
2 spsk. citronsaft
1 stykke parmesan el. grana på ca. 50 g
1 tsk. flagesalt
Groftkværnet peber
Små friske oreganoblade
Rist pinjekernerne på en tør stegepande eller i mikroovn. Skær laksen i tynde skiver og læg dem på køleskabskolde tallerkner. Dryp olie og citronsaft over laksen. Høvl ost over og drys med citronskal og pinjekerner. Krydr med salt, peber og oregano. Server til frokost eller forret med groft brød.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Mediterran solskinssandwich
Laks med fennikelsalat
Avocadosnitter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)