Louises favoritsalat
(4 pers., i aflangt hvidt fad)
½ iceberg
50 g blandede salater
2 avocadoer
1 rød peber
1 moden mango
2 gulerødder
50 g feta
50 g cashewnødder
Dressing
1 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonnaise
Salt og peber
Snit alle grønsager i passende små stykker, ryst dressingen sammen og kom grønsagerne heri for at bevare farven.
Skyl salaterne og slyng dem tørre.
Vend dem i resten til sidst og drys med smuldret feta og ristede cashewnødder.
God til stegt kød lige fra dyre bøffer til herlige frikadeller.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere lækre salater...
Rissalat med rosenkål, bacon og nødder (fyldig)
Spidskåls-æblesalat (fyldig)
Grapefrugtsalat med honning (forret)
Rødbedesalt med perlespelt og peberrod