Opskrifter

Morgengrød med rug og rabarber

Søndag, 21. april 2013af Redaktion
Grøden ikke bare smager, så englene synger, den er også fyldt med masser af de gode kostfibre, der holder maven i orden

Ingredienser til morgengrød

(2 pers.)

60 g rugflager
1½ dl kogende vand
60 g rabarber
5 dl æblejuice
100 g havregryn
Friske jordbær

Fremgangsmåde

Kom rugflagerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Vask rabarberne, skær dem i tynde skiver og giv dem et opkog med juicen. Tilsæt havregryn og rugflager med vand og lad grøden småkoge under omrøring 3-5 min., til den tykner. Tag grøden af varmen og servér med friske bær på toppen.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Fuldkornsgrød med tørrede bær
Yoghurt med tranebær og fuldkorn

Byd på en lækker brunch

Byd på brunch