Opskrifter
Morgengrød med rug og rabarber
Søndag, 21. april 2013af Redaktion
Grøden ikke bare smager, så englene synger, den er også fyldt med masser af de gode kostfibre, der holder maven i orden
Ingredienser til morgengrød
(2 pers.)
60 g rugflager
1½ dl kogende vand
60 g rabarber
5 dl æblejuice
100 g havregryn
Friske jordbær
Fremgangsmåde
Kom rugflagerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Vask rabarberne, skær dem i tynde skiver og giv dem et opkog med juicen. Tilsæt havregryn og rugflager med vand og lad grøden småkoge under omrøring 3-5 min., til den tykner. Tag grøden af varmen og servér med friske bær på toppen.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fuldkornsgrød med tørrede bær
Yoghurt med tranebær og fuldkorn
Byd på en lækker brunch
Byd på brunch