Omelet med emmentaler
(1 pers.)
2 tynde skiver lufttørret skinke
1 skalotteløg
½ snackpeber i strimler
Lidt olie til stegning
2 æg
Salt og peber
30 g revet emmentaler
Sprødsteg skinken i olie ved høj varme på en lille sliplet-pande og læg dem på et stykke køkkenrulle. Hak løget og sautér det sammen med snackpeberen. Pisk æggene sammen med salt og peber og hæld dem over løgene. Drys osten over æggemassen og lad den bage ved jævn varme i 5 min., til den har sat sig. Fold omeletten sammen og server med skinken.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grovbolle med tunsalat og sennepsdressing
Æggereder
Bananyoghurt med mysli
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)