Bananyoghurt med mysli
(4 portioner)
50 g havregryn
1 spsk. sirup
30 g tørret frugt (f.eks. kiwi)
1 spsk. kokosmel
1 spsk. solsikkekerner
2 modne bananer
5 dl yoghurt
Rist havregrynene på en pande med siruppen i 3-4 min. Hæld dem ud på et stykke bagepapir og lad dem afkøle helt. Skær frugten ud i små stykker og bland dem med havregryn, kokos og solsikkekerner. Mos bananen og rør den i yoghurten. Server yoghurten i små skåle eller glas med myslien på toppen.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Yoghurt med kompot
Fuldkorns-yoghurt med kokos
Speltboller med yoghurt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)