Pastasalat med grønne bønner
(3 pers.)
20 min.
200 g fuldkornspasta (f.eks. penne)
250 g grønne bønner
1 rød peber
1 bdt. forårsløg
½ dl marinerede hvidløgsfed
6 soltørrede tomater
50 g grønne oliven
½ dl mayonnaise
1 dl fromage frais
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. friskhakket purløg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
200 g stegt kalkun el. kylling (gerne rester)
Kog pastaen i letsaltet vand og skyl den i kold vand. Nip bønnerne og blancher dem i kogende vand. Skær bønnerne i mindre stykker og peberfrugten i tern. Hak hvidløg, soltørrede tomater og oliven groft og snit forårsløgene i ringe. Bland mayonnaise og yoghurt med sennep, timian, salt og peber i en stor skål. Skær kyllingekødet i mundrette stykker og vend dem i dressingen sammen med pasta og grønsager. Server med groft brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med pasta...
Pasta fazool
Pasta med cremet porre-reje sovs