Rejer escabeche
(6 pers.)
300 g store rejer uden skal
2 spsk. olivenolie
200 g løg
2 gule peberfrugter
250 g gulerødder
400 g cocktailtomater
2 tsk. paprika
1 fed hvidløg
Saft fra 1 appelsin
Salt
1 håndfuld persille
Steg rejerne 2 min. på hver side i 1 spsk. olie på panden. Skær løg, peberfrugter og gulerødder i skiver. Svits grønsagerne i 1 spsk. olie i en gryde under omrøring i 5 min.
Halver tomaterne og bland dem sammen med de andre grønsager. Tilsæt paprika, hvidløg og appelsinsaft.
Lad grønsagsstuvningen småkoge i 15 min. og smag til med salt. Vend grønsagerne med rejerne og anret dem på et fad. Drys med hakket persille.
Server evt. hertil en Aalborg Nordguld Aquavit.
Madopskrift: Aalborg Akvavit
Find flere opskrifter her...
Laksetatar med limemarineret agurk
Røget laks med spinatsalat
Cajunrejer
Find en masse retter til madkurven her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)