Opskrifter
Rodsalat
Tirsdag, 6. marts 2012af Redaktion
En skøn, grov salat, der er nem at have med. Kom salaten i en frysepose og læg en gaffel ved, så er frokosten på plads
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/fe978ec18f404987a825cacc8194418c.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
2 gulerødder
2 rødbeder
2 spsk. olie
1 usprøjtet lime
2 tsk. sukker
Salt og peber
1 spsk. sesam
1 bdt. dild
Skræl gulerødder og rødbeder og skær dem i julienne (tændstikstynde stave). Rør olie, revet limeskal og saft med sukker, smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grønsagsstavene og vend klippet dild i.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SNIT GRØNSAGERNE
Mandolinjernet fra Börner skærer dine grønsager i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen
Find flere opskrifter her...
Forårssalat med røget torskerogn
Rødbedesalat
Spidskåls-æblesalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop