Rodsalat
2 gulerødder
2 rødbeder
2 spsk. olie
1 usprøjtet lime
2 tsk. sukker
Salt og peber
1 spsk. sesam
1 bdt. dild
Skræl gulerødder og rødbeder og skær dem i julienne (tændstikstynde stave). Rør olie, revet limeskal og saft med sukker, smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grønsagsstavene og vend klippet dild i.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SNIT GRØNSAGERNE
Mandolinjernet fra Börner skærer dine grønsager i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Forårssalat med røget torskerogn
Rødbedesalat
Spidskåls-æblesalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)